TALLER DE CIRC

VÍDEO TALLERS DE CIRC

TALLER DE CIRC

Fitxa tècnica:                             

· Espai ampli i alt , interior o exterior.

· Durada de l’ activitat: 100 minuts.

· Espai que sigui accessible amb furgoneta i un espai per aparcar a prop del espai escènic

· Toma de llum de 250.

SINOPSIS:

Uns malabaristes ens  mostren les seves habilitats amb diferents elements del món del circ: diablons, boles, plat xinès, pal xinès, maces, carioques, material d’ equilibri, entre altres.

Ara és  hora de què nosaltres  comprovem que no hi ha “trampa ni cartón”.  Podem provar tota mena d’ estris que només hem vist en espectacles amb l’ assessorament de monitors especialitzats, tant en el món de l’espectacle com en el món de la pedagogia específica del circ.

Activitat participativa per a nens i adults, amb diferents formats, ja sigui el d´ iniciació, que consta d’una demostració per part dels monitors, tot seguit el taller on tothom juga amb els diferents elements, i la darrera, una exhibició dels monitors amb una sèrie de coreografies dels espectacles de la companyia.

Activitat recomanada tant per a festes de poble, cases de colònies, parcs de Nadals, estades d’ estiu o bé per a qualsevol activitat de lleure.

Tallers  d’iniciació amb una duració més llarga per escoles, amb reforç de jocs que estimulen la creativitat, treball de grup, coordinació, i amb visualització d’àudio visuals. Molt indicat per setmanes culturals, setmanes blanques, etc.