IMPROVISTO’S KRUSTY SHOW | COMPANYIA DE CIRC I ESPECTACLES DE CARRER

A Improvisto’s, la nostra essència es defineix per la diversió, l’art i l’alegria. Descobreix una experiència única plena d’emocions.

A Improvisto’s, la nostra essència es defineix per la diversió, l’art i l’alegria. Descobreix una experiència única plena d’emocions.

Els IMPROVISTO’S KRUSTY SHOW som una companyia de circ-teatre creat el mes de maig de 1999 amb la il·lusió de començar un nou projecte .Durant anys vam estar gestant la nostra primera creació ESKABADUM (cabaret de circ), que després d’unes quantes proves estrenem al teatre principal de Valls, al juny de 2000. L’any 2001 tornem al teatre principal de Valls per estrenar T’ HE DIT QUE JA NO T’ ESTIMO, IDIOTA, un experiment de teatre-músic-còmic-combatiu.

L’evolució del nostre repertori

La nostra aventura pel món de l’espectacle continua el 2002 amb FA BON DIA, AVUI, un espectacle de circ contemporani de gran format amb música en directe estrenat a Valls. A l’any següent, una producció del festival de circ de Reus “TRAPEZI” ens porta a crear ORKOSHOW el documental, un altre espectacle de gran format on fusionem el circ, teatre, música en directe i treball de màscara, estrenat a l’edici del Trapezi l’any 2003. El 7 de maig de 2005, després d’any i mig de gestació, presentem el nostre últim espectacle, ALEGRAME LA VIA, una divertida obra de circ-teatre de petit format pensat per a sala i adaptat per a carrer. Després de representar-la en diverses sales i carrers de Catalunya amb notable acceptació per part del públic, decidim realitzar una direcció artística a càrrec dels directors Manu Aizpuru i Ricardo Combi al febrer de 2006 i reestrenar-la al març. 

Especialització i impacte actual

El 12 d’agost de 2006, estrenem a la mostra de circ de Torredembarra el nostre primer espectacle itinerant LA CIRQUESTRA, amb música en directe. A l’abril de 2007 veu la llum el nostre primer projecte infantil, FILIKRUSTY, que neix de la col·laboració amb la companyia de circ i animació de Terrassa, Filigranes (amb la que mantenim una estreta relació amb diferents espectacles i projectes en comú). El 12 de maig de 20008 estrenem, FOCAINA, una obra de gran impacte visual realitzada amb malabars de llum pròpia, de foc, i d’elements pirotècnics, ideada per a ser representada exclusivament de nit i en exteriors. Aquest mateix estiu neix ÉSSERS DE LLUM, espectacle nocturn amb música contemporània. El 2010 estrenem FINGERLIGHT obra nocturna amb un clar accent poètic i teatral.

Creixement i diversificació

El 2012 vam donar continuïtat als personatges de FILIFRUSTY per crear REFILIKRUSTY,una segona part, necessària donat l’èxit i bona crítica de la nostra aventura infantil. Ja al 2015 veu la llum BEATBOX CIRC, una esbojarrada  fusió de circ, clown i beatbox, un espectacle familiar divertit.

Al gener de 2016 estrenem SOMNIS DE LLUM, una espectacle nocturn, o bé per sal,a inspirat en la paternitat, tendra, terrorífica, divertida i una aposta valenta e innovadora.

I per últim també l’ octubre del 2022 veu la llum HEEELP un espectacle de clown i circ  dirigit per Ton Muntané, una obra amb un clar rerefons social.

En aquesta darrera etapa de la companyia ens hem especialitzat en la direcció artística de grans esdeveniments, com les cerimònies inaugurals dels campionats mundials de para Snow de la Molina 2015, i el festival internacional de música, Trama 2015, de Bellver de Cerdanya. A tot això hi hem d’afegir la direcció i la creació del  festival de Circ , Circ Picat, a Alpicat els anys 2014-2015-2016 i 2017 i l’ organització i direcció del festival Art’s d’ Almoster els anys 2018-2019 i 2022 i el festival de circ 

Circdanya a Prats i Sansor els anys 2020-2021-2022-2023.

La nostra passió per la diversitat artística

Aquesta és la nostra vida al món escènic de la qual n’estem francament satisfets, en particular, per la varietat del repertori que hem ofert al llarg d’aquests anys. Considerem que cap espectacle de la nostra creació és similar a l’anterior ni al seu successor, i  volem afegir, que sempre hem gaudit  d’una gran acceptació per part del públic que en definitiva, per a nosaltres, és l’únic crític que realment ens importa.

Uneix-te a la nostra passió pel circ i el teatre

Coneix com és la nostra feina

PRIMER ESPECTACLE D’ IMPROVISTO’S KRUSTY SHOW ESKABADUM 1999

No et perdis l’oportunitat de gaudir dels espectacles d’Improvisto’s Krusty Show. La nostra companyia de circ-teatre et ofereix un món d’entreteniment únic i emocionant. Des dels espectacles familiars fins a propostes innovadores, et garantim diversió, màgia i emoció en cada actuació. Vinga i deixa’t portar per la màgia de l’escenari!