LA CIRQUESTRA MEDIEVAL

VÍDEO LA CIRQUESTRA MEDIEVAL

LA CIRQUESTRA

FITXA TÈCNICA

• Vestuaris amplis i amb aigua corrent i miralls.
• Una hora abans del espectacle que algú de l’ organització ens mostri el recorregut.
• Duració del espectacle: diferents passes durant tot el dia.
• Espectacle nit: Espai escènic de 7×7 metres i màxima foscor possible durant el transcurs del espectacle.

SINOPSIS:

Ritme, energia, festa, xerinola, els peus salten sense parar, les mans no deixen de seguir un ritme que s´ encomana per tot el cos. És el ritme de La Cirquestra., com uns flautistes d´ Hamelin contemporanis, aquets músics transmeten tota la seva energia.
Només es pot parar quan ells ja no es mouen, perquè és el moment dels malabaristes, és l’hora de xalar amb els seus espectaculars números d’equilibris i malabars.
Amb La Cirquestra proposem un espectacle de temàtica medieval original, apostant per una formació musical amb violí acordió i percussionistes, oferint un format musical original i diferent a la majoria de formacions. I prioritzant l’ animació del públic i la qualitat musical.
La Cirquestra oferim espectacles itinerants, també estàtics amb números de malabars. Un espectacle nocturn amb malabars de llum pròpia, foc i efectes pirotècnics d’ un gran impacte visual. I la possibilitat d’ un concert en estàtic.
Un espectacle d’ animació de mercats medieval o temàtics original, de gran qualitat tècnica i musical, amb molta força escènica i lo més important, divertit, engrescador i que aconsegueix el seu objectiu, que no es un altre que animar, divertir i distreure al públic assistent.