BEATBOX CIRC

VÍDEO BEATBOX CIRC

BEATBOX CIRC

Fitxa tècnica:

· Espai de 8 x 8 metres.

· Toma de llum de 220 v a peu d’ espai escènic Durada de l’ espectacle 60 minuts.

· Vestuaris amb aigua corrent i mirall.

· Espai que sigui accessible amb furgoneta i un espai per aparcar a prop del espai escènic.

SINOPSIS:

“ S’ aixeca el teló.  Sembla que el reproductor de música s’ ha tornat boig, ha pres vida pròpia. La banda sonora de l’espectacle és imprevisible i sorprenent, pot variar segons cada gest, cada moviment o cada acció. Un malabarista i un prodigi de les cordes vocals han fusionat  les seves tècniques tan dispars, per combinar accions espectaculars, increïbles, i d’allò més divertides”.

Aquest experiment esbojarrat és una caixa de sorpreses, on el públic pot ser el protagonista o decidir quin serà el proper número.

Un espectacle de circ-fusió divertit, participatiu, interactiu, dinàmic i trepidant, on sense ni tant sols adonar-te’n, ja haurem arribat al final.

Amb “Beatbox  Circ” els Improvisto’s donen una altra volta de rosca a la fusió del circ amb altres disciplines, aquest cop però, amb una tècnica ben poc coneguda, però no per això menys espectacular, com és el beatbox: l’ art de reproduir tota classe de músiques i efectes amb les cordes vocals. El resultat és: números de circ participatius, interactius, i molt divertits. Un espectacle dinàmic i sorprenent, indicat per a un públic molt ampli, des dels 4 anys fins als 99.

Improvisto’s us brinda 60 minuts de diversió de la manera més original.