LA CIRQUESTRA

VÍDEO LA CIRQUESTRA

LA CIRQUESTRA

FITXA TÈCNICA

· Vestuaris amplis i amb aigua corrent i miralls.

· Una hora abans del espectacle que algú de l’ organització ens mostri el recorregut.

· Duració del espectacle:  60 minuts. (es pot fraccionar  amb diferents passes)

SINOPSIS:

Ritme, energia, festa, xerinola, gatzara, no poder-se aturar, els peus salten sense parar, les mans no deixen de seguir un ritme que s´ encomana per tot el cos … És el ritme de la “Cirquestra”. Com uns flautistes d´ Hamelin contemporanis, aquets músics transmeten tota la seva energia. Només es pot parar quan ells ja no es mouen, perquè és el moment dels malabaristes,  és l’hora de xalar amb els seus espectaculars números d’equilibris i malabars.

Cirquestra”  és la nostra obra itinerant, amb format de cercavila. Ofereix música en directe amb violí, acordió, i dos percussionistes, acompanyats  d’un xanquer . Amb un alt nivell, tant musical com malabarístic, una proposta musical contemporània i tradicional.

Una obra d’ animació pels carrers, prèviament concertats, i realitzant una sèrie d’aturades al llarg del recorregut, per realitzar coreografies de malabars i atuacions d’animació de carrer.

Cirquestra” està recomanada per a tota classe de festes, ja siguin Festes Majors de poble o barri, festes tradicionals, festivals de circ, teatre o música, fires medievals o de qualsevol temàtica. La diversió està més que garantida.