FINGERLIGHT

VÍDEO FINGERLIGHT

FINGERLIGHT

FICHA TÈCNICA:

· Escenari o espai de 10X10 metres

· Toma de llum de 250v a peu d’ escenari

· Duració espectacle 45 minuts

· Vestuaris amb aigua corrent i mirall.

· Espai que sigui accessible amb furgoneta i un espai per aparcar a prop del espai escènic.

· Disponibilitat del escenari 2 hores abans.

SINOPSIS:

En un món de relativa foscor, la qual cosa no vol dir ni trist ni tètric, sinó tot el contrari, uns divertits personatges han fet una troballa d’allò més interessant, han descobert la llum. Si aquest món sense llum ja era distret,  doncs ara amb aquest descobriment és trepidant.

No ens podríem ni imaginar el profit que aquests dinàmics personatges li poden treure a la seva nova joguina. Ens introduïm  en el seu món, on hi predomina el passar-s’ho bé;  un món poètic , visual  i imaginatiu, on tot és possible,  fins i tot, convertir la llum en foc.

Els Improvisto’s us conviden al seu nou espectacle “Fingerlight” . Un espectacle nocturn amb malabars de llum pròpia i foc, amb efectes pirotècnics i de foc, format per quatre actors malabaristes , amb coreografies de malabars i equilibris,  amb un marcat accent teatral.

Una obra de 45 minuts de durada, amb una llum negra, carregada d’efectes visuals, amb un ritme trepidant on números i enllaços se sobreposen deixant una factura dolça i dinàmica.