SOMNIS DE LLUM

VÍDEO SOMNIS DE LLUM

SOMNIS DE LLUM

Fitxa tècnica:

· Espai o escenari de 8×8

· Toma de llum a peu d’ escenari de 250v

· Espai amb foscor mentre és realitza l’ espectacle.

· Durada de l’ espectacle 50 minuts.

· Vestuaris amb aigua corrent i mirall.

· Espai que sigui accessible amb furgoneta i un espai per aparcar a prop del espai escènic.

SINOPSIS:

Tant sols un nen té la capacitat de passar d’un mal son, a un somni fantàstic en qüestió de segons.

Un pare consola el seu fill desprès d’un mal son. Li explica contes que la imaginació del nen converteixen en històries trepidants, en increïbles coreografies de malabars de llum de mil colors. Una llegenda del Frankenstein fascinant, un botí pirata amagat en coves fosques, amb continguts sorprenents. Tot plegat per tal que el nen dormi plàcidament.

Somnis de Llum” és un espectacle amb punts de comèdia, drama, terror inòcu i per damunt de tot, mil pinzellades de llum, que dibuixen obres d’ art en el llenç que ens proporciona la foscor.

Els Improvisto’s han madurat i amb ells els seus espectacles. “Somnis de Llum” és la seva darrera creació inspirada en la paternitat. Tan tendra com terrorífico-còmica, i d’ una gran qualitat tècnica.

Una obra de format familiar que es pot representar tant en espais exteriors com interiors, ja que no s’ utilitzen elements de foc ni pirotècnics.

Us convidem a gaudir de 50 minuts amb els somnis del Àlex. Endinseu-vos en un món de fantasia, llum i color, on petits i grans gaudiran per igual.