QUI SOM

IMPROVISTOS KRUSTY SHOW – COMPANYIA DE CIRC

Els IMPROVISTO’S KRUSTY SHOW som una companyia de circ-teatre creat el mes de maig de 1999 amb la il·lusió de començar un nou projecte .Durant anys vam estar gestant la nostra primera creació ESKABADUM (cabaret de circ), que després d’unes quantes proves estrenem al teatre principal de Valls, al juny de 2000. L’any 2001 tornem al teatre principal de Valls per estrenar T’ HE DIT QUE JA NO T’ ESTIMO, IDIOTA, un experiment de teatre-músic-còmic-combatiu.

La nostra aventura pel món de l’espectacle continua el 2002 amb FA BON DIA, AVUI, un espectacle de circ contemporani de gran format amb música en directe estrenat a Valls. A l’any següent, una producció del festival de circ de Reus “TRAPEZI” ens porta a crear ORKOSHOW el documental, un altre espectacle de gran format on fusionem el circ, teatre, música en directe i treball de màscara, estrenat a l’edici del Trapezi l’any 2003. El 7 de maig de 2005, després d’any i mig de gestació, presentem el nostre últim espectacle, ALEGRAME LA VIA, una divertida obra de circ-teatre de petit format pensat per a sala i adaptat per a carrer. Després de representar-la en diverses sales i carrers de Catalunya amb notable acceptació per part del públic, decidim realitzar una direcció artística a càrrec dels directors Manu Aizpuru i Ricardo Combi al febrer de 2006 i reestrenar-la al març. El 12 d’agost de 2006, estrenem a la mostra de circ de Torredembarra el nostre primer espectacle itinerant LA CIRQUESTRA, amb música en directe. A l’abril de 2007 veu la llum el nostre primer projecte infantil, FILIKRUSTY, que neix de la col·laboració amb la companyia de circ i animació de Terrassa, Filigranes (amb la que mantenim una estreta relació amb diferents espectacles i projectes en comú). El 12 de maig de 20008 estrenem, FOCAINA, una obra de gran impacte visual realitzada amb malabars de llum pròpia, de foc, i d’elements pirotècnics, ideada per a ser representada exclusivament de nit i en exteriors. Aquest mateix estiu neix ÉSSERS DE LLUM, espectacle nocturn amb música contemporània. El 2010 estrenem FINGERLIGHT obra nocturna amb un clar accent poètic i teatral.

El 2012 vam donar continuïtat als personatges de FILIFRUSTY per crear REFILIKRUSTY,una segona part, necessària donat l’èxit i bona crítica de la nostra aventura infantil.

Ja al 2015 veu la llum BEATBOX CIRC, una esbojarrada  fusió de circ, clown i beatbox, un espectacle familiar divertit.

I per últim al gener de 2016 estrenem SOMNIS DE LLUM, una espectacle nocturn, o bé per sal,a inspirat en la paternitat, tendra, terrorífica, divertida i una aposta valenta e innovadora.

En aquesta darrera etapa de la companyia ens hem especialitzat en la direcció artística de grans esdeveniments, com les cerimònies inaugurals dels campionats mundials de para Snow de la Molina 2015, i el festival internacional de música, Trama 2015, de Bellver de Cerdanya. A tot això hi hem d’afegir la dirrecció i la creació del primer festival de Circ de les terres de Lleida, Circ Picat, a Alpicat els anys 2014-2015-2016, i l’ organització del cicle d’arts escèniques A Prop, de la província de Lleida, els anys 2014-2015-2016 juntament amb la diputació de Lleida i l’ Institut d’ Estudis Ilerdencs.

I per últim també al Juny del 2016, veu la Llum HIPNOTIK, un espectacle de cabaret de gran format amb la col·laboració amb altres companyies, Hipnòtik es una obra amb format de cabaret de circ on el públic podrà gaudir de diferents disciplines com acrobàcia, màstil xinès, teles, màgia, malabars, etc. Amb una execució de gran qualitat i precisió per autèntics especialistes.

Aquesta és la nostra vida al món escènic de la qual n’estem francament satisfets, en particular, per la varietat del repertori que hem ofert al llarg d’aquests anys. Considerem que cap espectacle de la nostra creació és similar a l’anterior ni al seu successor, i  volem afegir, que sempre hem gaudit  d’una gran acceptació per part del públic que en definitiva, per a nosaltres, és l’únic crític que realment ens importa.

PRIMER ESPECTACLE D’ IMPROVISTO’S KRUSTY SHOW ESKABADUM 1999